lördag 14 augusti 2010

Citronpaj

Jag höll på att mixa och trixa. Jag skulle cervera en efteretspaj efter kräftorna. Och eftersom min pappa är alergisk mot nötter så kan jag inte använda nöt mjöl som annars hadde varit på tal. Resultatet blev riktigt bra!


Pajskal:
1 dl PO-fiber,(fins att köpa på hälsokost afärer)
1 msk Fiberhusk, (fins på icka, coop)
 ½ tsk bakpulver,
75 g rumsvarmt smör,
1 äggula,
3/4 dl vispgrädde
3/4 dl sukrin

Fylnig
3 Ägg
1 dl Sukrin
0,5 dl Bake pr
1 dl ovispad grädde
1 Citron

Blanda alla ingredienser till pajskalet. Grädda i 180 grader i 15 minuter.
Vispa ägg och sukrin poröst. Blanda därefter i bak pro, grädde och rivet skal och saft av cironen. Grädda i 180 grader i 15 minuter. Servera vispad grädde till!

Inga kommentarer: