Jag älskar denna rätt eftersom den sjöter sig själv och blir så god!
citronpeppar
dillsmör
Örtsås
Creme frache
Gräddfil
Majonäs
Persilja färsk (fins färsk fryst i frysdisken)
Dill färsk (fins färsk fryst i frysdisken)
Vitlöks pulver
Sätt ugnen på 200g. Smör en ugnsfast form. Jag tar altid bort dom stora benen eftersom jag tycker det är lättare när fisken är rå. Lägg fisken krydda. Klika dit smör in i ugnen i ca 30 minuter.
När fisken är i ugnen så gör jag såsen. Jag tar mäst av creme frache och minst av majonäs. Jag använder mycke dill och persilja och lite vitlökspulver. Men jag har även jort en variant att utesluta gräddfil. Ställ den i kylen tills den ska serveras. Jag åt en sallad till. Medan min sambo och son åt makaroner.
Min son är lite kräsen när det gäller fisk. Men denna rätt gick hem!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar