4 vuxna
1 förpacknig quornbitar ( 300g )
3 dl kokt quinoa ( ca 1 okokt)
2 röda paprikor
50 g sockerärter
1/2 riven färsk ingefära
1 dl cashewkärnor
rapsolja att steka i
Dressing
1 dl vit vinäger
2 msk tamarisoja
1/2 msk sambal oelek
1/2 dl olivolja
Gör så här:Så här gör du
Rör ihop alla ingredienserna till dressingen. Skär paprika, och sockerärtor i långa, tunna strimlor. Skala och riv ingefäran. Rosta cashewnötterna i torr, het panna.
Bryn quornbitarna gyllenbruna på medelvärme i lite olja i ca 6 min. Krydda med salt och peppar och låt svalna lite grann. Blanda quornbitarna med grönsakerna, ingefära och quínoan.
Vänd ner dressingen. Lägg upp blandningen i en fin skål. Toppa salladen med cashewnötterna och garnera gärna med chili.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar