fredag 1 oktober 2010

Chokladmuffins

Ca12 st medel stora

2 ägg
1,5 dl sukrin
150g smör
0,5 dl grädde
0,5 tsk vanilj
1,5 dl mandel mjöl
1,5 dl Bake Pro
0,5 msk bakpulver
1,5 msk kakao
25g 70-85 % choklad

Sätt ugnen på 180 grader.
Rör sukrin och ägg poröst.
Tillsätt smältsmör, grädde rör samman.
Blanda alla torra ingredienser (inte bakpulvret) i en saparat bunke.
Blanda de torra ingredienserna i ägg smeten.
smält chokladen.
Rör den smälta chokladen i smeten.
Rör ned försiktigt bakpulvret.
Klika ut i muffins formar
Grädda i ca 25-30 minuter

Tips!! Jag tar miffins formar i en muffins form så är dom lättare att ta ur och behåller formen.

Inga kommentarer: