I går så testade vi att panera kyckling med malen fläsksvålar. Och min sambo som ofta är väldigt skeptisk tyckte detta var väldigt gott. Och även våran 3åring som är inne i vägra äta alt mat ät väldigt mycket av detta. Och det påminde väldigt mycket om nygges. Så nu lär vi inte behöva köpa köpes heller.
Kyckling inerfileé (dom är mindre än vanliga kyckling fileér)
ägg
mald fläsksvålar
paprikapulver Mycket
lök
salt
Mal fläsksvålar. Vispa upp ägg vänd kyclingen i ägget och därefter i den malad fläsksvålar. Lägg det i en ungsform som är insmord i olja. Stek i ugnen på 200 grader i ca 26 min. Vänd kycling bitarna efter halva tiden och skvätt dit lite mer olja.
Vi åt hemma jord Salsa till.
Dom är goda kalla som varma och passar väldigt bra på tapas.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar