måndag 4 juni 2012

Lax med getost täcke

I går blev det en grymt god men ak så enkel lax i ugn. Som min 3åriga son höll på att äta i jälsig på. Kan tilläggas att han är väldigt skeptisk till. Lagad fisk men gravda lax m.m. brukar gå bra så vi blev glatt överaskade.

ca 700g lax med skin
1 getost (150g)
1 dl creme frache
lite färsk basilika

Sätt ugnen på 200g. Smula getosten och blanda med  creme frache. Skär snitt i laxen och lägg laxen i en smord form med skinnet ner. Tryck ner ost blandnigen i snitten och över hela laxen. Hacka basilika och fördela över. Gratinera i ugnen i 30minuter. Vi ät broockolimos till.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det måste testas. Tack för att du delar med dig :-)

/Veronica

Beatrice sa...

Kul att det tilltalar dig. =))