måndag 24 maj 2010

Fläsk Pannkaka

ca 6 portioner

3 paket bacon
8 ägg
2-3 dl vispgrädde
50- 100g smör
250g keso
200g fet mild ost


Gör så här: Värm ugnen till 230 grader. Fin strimmla baconen & fördela i en långpanna, med smör i minder bitar. Stek i ungden tills du tycker den är klar.

Vispa under tiden upp ägg och grädde och rör ned keson. Över vispa inte! Det ska bara blanda sig hyggligt. Häll i keson i ägg/grädd blandnigen. Lägg 150g ost över baconen Häll över bladnigen. Avsluta med restrerande ost Grädda tills pannkakan fåt en bubblig och gylenbrunbrun färg.

Beroende på hur strikt LCHF du kör så servera lättsockrad lingonsylt och smör och ett glas kall mjölk! Den är absolut lika god kall som varm!



Lycka till!!

Inga kommentarer: