tisdag 21 augusti 2012

Lite jobbigt

Idag känns som en jobbig dag. Vet inte om det är pga av vädret det är regn och rusk dag i dag. Eller att vi håller på att skola in fröken på dagis. Och jag inte har nått arbete att gå till backa till..

Käns varkligen bara som jag vill lägga mig under täcket och gråta. Men det fins två anlednigar till att jag inte kommer att göra det. Ett jag har två helt underbara barn. Två det kommer inte kännas bättre!

Bilden är lånad från googel

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer nog säkert att kännas bättre snart!
Var inte allt för hård mot dig själv med kost och träning heller, när livet förändras, tex barn som börjar dagis kanske du behöver vila i stället för att träna ! :)
Du har gjort ett superba jobb och man kan inte alltid ligga på topp!!!!
Kram

Mitt liv som fru L sa...

Usch det är inget roligt att känna sig låg. Men tillåt dig att vara i den känslan, och det blir bättre! I morgon är en ny dag, och då kanske ditt humör är bättre!

Kram C

Beatrice sa...

Kosten måste jag vara ganska hård med. Eftersom jag så lätt halkar ner i soker träsket. Träningen tar jag det almänt lite lugnare med just nu.

Jag tycker inte det är jobbig att skola in henne på dagis. Utan jag tycker det är jobbigt att inte ha ett jobb att gå tillbaka till.

Tack för omtanken

Beatrice sa...

Tack för omtanken.

Jag är sällan låg flera dagar i rad tack och lov! Det går över men jag hatar att vara det. Men tillåter mig självklart att vara det.